Home » Contact » Over Caja

Over Caja

Hi! Ik ben Caja en ik ga graag op pad. Hier haal ik namelijk veel geluk en plezier uit. Ik voel zelfs een gemis als ik er een poos niet op uitga. Misschien herken je dat wel. Zelf noem ik het ook wel ‘een plaatsje bezoeken’. Als ik dit tegen mijn moeder zeg moet ze daar erg om lachen.

En ik wil niet zomaar plaatsen bezoeken, maar ik vind het leuk om van de gebaande paden te gaan en onbekende plekken te ontdekken. Of die minder voor de hand liggend zijn. En dan vind ik het ook interessant om iets te weten te komen over deze plekken. Bijvoorbeeld over de geschiedenis of over de bouwstijlen.

Het liefst vloog ik hiervoor de hele wereld over. Maar inmiddels ben ik mij flink bewust geworden van de effecten van vliegen op het klimaat. Daarom plan ik mijn uitstapjes in de toekomst zo duurzaam mogelijk. Zo ga ik het Pieterpad lopen en speel ik met de gedachte om met de trein naar Denemarken te gaan. Ik ben er namelijk inmiddels ook achter je niet eens zo ver weg hoeft om mooie plekken te zien!

Verder schrijf ik graag over allerlei gedachtes die tijdens mijn uitstapjes de revue passeren. Zo had ik het vorig jaar oktober tijdens een wandeling op Terschelling over ‘websites ontwerpen’ en inmiddels heb ik de stap gezet om dit ook daadwerkelijk te gaan doen! Mijn bedrijf heet Zij schrijft het.

Tot slot, nog wat andere informatie over mij. Ik ben 34 jaar en ik ga er dus graag op uit! Als kind wilde ik dierenarts, makelaar of actrice worden. Uiteindelijk haalde ik o.a. mijn propedeuse op de lerarenopleiding en heb ik vervolgens veel afslagen genomen om de juiste weg te vinden. Deze heb ik nu gevonden. Ik hou er namelijk van om content te maken! En op deze website kan ik dat ook nog eens combineren met hetgeen wat ik graag doe. Namelijk erop uit gaan!

En natuurlijk hoop ik je met mijn belevenissen te kunnen inspireren. Heb je er vragen over, stuur mij gerust een bericht!

Terug naar boven